Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 06

Laurynas Grigelis neįveikė Uzbekistano turnyro antro rato

Laurynui Grigeliui nepavyko pateikti staigmenos ir prasibrauti į Uzbekistane vykstančio „Challenger“ serijos turnyro ketvirtfinalį. Antra Lietuvos teniso raketė 6:7(2), 1:6 nusileido aštuntam pagal skirstymą Indijos atstovui Yukiui Bhambriui. Mačas truko valandą ir 20 minučių.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Tai buvo antra abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir antra Y.Bhambrio pergalė.

Pačioje susitikimo pradžioje abu tenisininkai apsikeitė nesėkmingomis padavimų serijomis. Vėliau sėkmingiau rinko taškus po savo padavimų ir buvo priversti žaisti pratęsimą. L.Grigelis darė nepriverstines klaidas ir pralaimėjo pirmą setą.

Antrame sete L.Grigelis du kartus pralaimėjo savo padavimų serijas ir gerokai aukščiau esančiam varžovui neprilygo. Y.Bhambris taškais susitikimą laimėjo 76:54. 

186-ą vietą pasaulio reitinge užimantis žaidėjas gavo 17-a reitingo taškų, o ketvirtfinalyje jo lauks akistata su Teymurazu Gabašviliu (ATP 93), kuris 6:4, 6:3 nugalėjo serbą Nikolą Milojevičių (ATP 326). 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius