Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 05

Laurynas Grigelis pabaigoje neatsilaikė prieš Samą Querrey

Šalia antro geriausių pasaulio tenisininkų šimtuko atsidūręs Laurynas Grigelis Sakramente vykstančiame „Challenger“ serijos turnyre kibo į atlapus ne taip seniai buvusiai 17-ai pasaulio raketei Samui Querrey. Lietuvis po dvi valandas trukusios kovos 4:6, 7:6(5), 2:6 nusileido šiuo metu 120 vietą ATP reitinge užimančiam varžovui.
Dvikovos akimirka
Dvikovos akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Abu tenisininkai sėkmingai pradėjo susitikimą ir taškus rinko po savo padavimų. Pirmo seto pabaigoje rezultatas buvo lygus 4:4, tačiau L.Grigeliui nepavyko užpulti savo kirčiais ir varžovas tuo pasinaudojo. S.Querrey laimėjo du geimus iš eilės ir pirmą setą – 6:4.

Antras setas susiklostė dramatiškai. Jau pačioje pradžioje 23 metų amerikietis dar kartą laimėjo L.Grigelio padavimus ir vėl išsiveržė į priekį 1:0, tačiau netrukus ėmė lyti ir prieš sustabdant susitikimą jau 20 metų Lietuvos atstovas sausai laimėjo varžovo padavimus bei išlygino rezultatą 1:1. Pauzė truko apie 15 minučių.

Sugrįžę žaisti abu tenisininkai vėl taškus rinko po savo padavimų 6:6. Antrame sete prireikė pratęsimo, kurį po permainingos kovos laimėjo L.Grigelis. 7:6 (5).

Lemiamo trečio seto pradžioje Laurynas turėjo progą tašku laimėti varžovo padavimą, tačiau ja nepasinaudojo. Kaip paaiškėjo vėliau, daug tokių galimybių buvusi 17 pasaulio raketė jaunam lietuviui nesuteikė.

S.Querrey šeštame geime laimėjo varžovo padavimus ir išsiveržė į priekį 4:2. L.Grigeliui atsitiesti nepavyko, ir likę du geimai taip pat priklausė amerikiečiui – 6:2.

L.Grigelis iš Sakramente vykstančio „Challenger“ serijos turnyro pasitraukė po pirmo rato. Kitas turnyras, kuriame jis ketina dalyvauti, vyks taip pat Jungtinėse Amerikos Valstijose, Tiburone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius