Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 25

Laurynas Grigelis tęsia pasirodymą Holivude

Laurynas Grigelis sėkmingai susitvarkė su dar viena užduotimi Los Andžele vykstančiame ATP 250 serijos „Farmers Classic“ teniso turnyre ir pateko į trečią kvalifikacijos ratą.
Dvikovos akimirka
Laurynas Grigelis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

240-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Lietuvos atstovas 6:4, 6:4 nugalėjo 2009-ųjų metų turnyro finalininką Carsteną Ballą (ATP-228) ir užsitikrino 6 ATP reitingo taškus.

Susitikimo pradžioje L.Grigelis laimėjo du geimus iš eilės. 24 metų Australijos tenisininkas netrukus išlygino rezultatą 3:3. Lemiamu tapo septintas geimas.

L.Grigelis dar kartą laimėjo C.Ballo padavimus, išsiveržė į priekį 4:3. Lietuvis išsaugojo iniciatyvą – 6:4. Antras setas suiklostė pagal panašų scenarijų. L.Grigelis ir vėl du kartus laimėjo C.Ballo padavimų serijas ir setą tokiu pat rezultatu – 6:4.

Mačas truko valandą ir 27 min. Dėl patekimo į pagrindinį turnyrą L.Grigelis susitiks su Clementu Reixu (ATP-265) iš Prancūzijos.

Holivude teniso gerbėjai pamatys ir dar vieną Lietuvos atstovą. Į pagrindinį turnyrą pateko Ričardas Berankis, jo varžovu pirmame rate taps amerikietis Ryanas Harrisonas (ATP-120). Iki šiol R.Berankis laimėjo visus tris tarpusavio susitikimus. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius