-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 07 10

Lietuvos teniso čempionato laurai atiteko Juliui Tverijonui

Dvidešimtmetis Julius Tverijonas tapo Šiauliuose pasibaigusio Lietuvos teniso čempionato vyrų vienetų varžybų nugalėtoju. Turnyro finale jis 6:4 6:4 įveikė dviem metais jaunesnį Mantą Bugailiškį. Už pergalę Lietuvos čempionate J.Tverijonui atiteko vardinis kvietimas į liepos pabaigoje Vilniuje vyksiančio ITF „Futures“ serijos turnyro Prezidento taurei laimėti pagrindines varžybas.
Julius Tverijonas
Julius Tverijonas / Sauliaus Jankausko foto.
Šiaulietis J.Tverijonas šiuo metu užima 1139 ATP reitingo vietą. Jis studijuoja ir žaidžia tenisą George'o Washingtono universitete JAV. 

Moterų vienetų turnyro nugalėtoja tapo šiaulietė Ieva Čeilutkaitė, finaliniame susitikime 2:6 6:2 6:3 įveikusi vilnietę Gabiją Buenanjo. Moterų dvejetų turnyro finale G.Buenanjo ir Saulė Valantiejūtė 6:1 6:1 sutriuškino I.Čeilutkaitę ir Gerdą Lukjančukaitę.

Šiuo metu Šiauliuose vyksta vyrų dvejetų varžybų finalas, kuriame Manto Bugailiškio ir Almanto Oželio pora žaidžia prieš Simą Malakauską ir Lauryną Antropiką.

Primename, kad Lietuvos teniso čempionatas yra baigiamosios Lietuvos teniso čempionatų turo varžybos. Lietuvos dvylikamečių čempionais tapo Adelina Norvaišytė ir Matas Bružas, o keturiolikmečių – Iveta Daujotaitė ir Lukas Saulis. Šešiolikmečių čempionate triumfavo Emilija Kravtaitė ir Simonas Norvaišis. Aštuoniolikmečių varžybų nugalėtojais tapo ta pati E.Kravtaitė ir Lukas Žvikas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius