Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 27

Lucasas Pouille tik po atkaklios kovos pateko į ketvirtfinalį Budapešte

Geriausias „Hungarian Open“ pirmenybių žaidėjas Lucasas Pouille iškovojo nelengvą pergalę prieš 58 pasaulio raketę Jirį Vesely ir pateko į turnyro ketvirtfinalį. Prancūzas po dviejų valandų ir 14 minučių kovos savo varžovą iš Čekijos įveikė 6:3, 4:6, 7:6 (7:4).
Lucasas Pouille
Lucasas Pouille / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lucasas Pouille

L.Pouille šį sezoną iškovojo 14 pergalių ir patyrė 8 nesėkmes. 2017 metais jis pateko į finalą Marselyje bei į pusfinalį Monte Karle ir Dubajuje, tačiau vis dar neiškovojo nė vieno titulo.

Prancūzijos tenisininkas dėl vietos tarp keturių stipriausių „Hungarian Open“ turnyro žaidėjų kausis su Slovakijos tenisininku Martinu Kližanu. Jis aštuntfinalio mače įveikė amerikietį Bjorną Fratangelo 6:3, 6:2.

Kiek atkaklesnė kova vyko Andrejaus Kuznecovo ir Fabio Fogninio mače. Jame 87 vietą pasaulio reitinge užimantis rusas sugebėjo nugalėti savo varžovą tik po trečiojo seto pratęsimo 6:3, 3:6, 7:6 (7:4). Ketvirtfinalyje jis susitiks su Paolo Lorenziu, kuris įveikė Sergejų Stachovskį 6:4, 3:6, 6:3.

Į „Hungarian Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei beveik 14 tūkst. eurų piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius