-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 25

Lukas Mugevičius išvengė baudos po skandalingo mačo Gruzijoje

Tarptautinė teniso federacija nusprendė neskirti piniginės baudos Lukui Mugevičiui už parodytas emocijas po skandalingo mačo su Gruzijos teniso rinktine. Nuolatinius įžeidinėjimus kentęs tenisininkas iškart po mačo nusprendė daugiau nebekentėti ir taip pat emocingai atsakė žiūrovams. ITF ilgai laukė pagrindinio mačo teisėjo ataskaitos, o sulaukusi nusprendė neskirti nuobaudos lietuviui.
Lukas Mugevičius – Damiras Džumhuras
Lukas Mugevičius – Damiras Džumhuras / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Jau nuo mačo pradžios iš tribūnų skriejo patys bjauriausi epitetai mano ir mano šeimos atžvilgiu. Nesitikėjau tokio elgesio iš publikos. Tai labai, labai blogai. Mačo metu aš tai iškenčiau viduje. Bet po mačo tų emocijų laikyti negalėjau“, – spaudos konferencijoje tuomet kalbėjo lemiamą pergalę Lietuvai padovanojęs L.Mugevičius.

Trečioji Lietuvos teniso raketė lemiamame mače 6:4, 6:2, 1:6, 6:4 nugalėjo Georgą Civadzę, o Lietuvos rinktinė šventė pergalę rezultatu 3:2.

„Ten buvo tikrai labai daug įtampos. Visas mačas jos buvo persmelktas“, – prisimindamas lemiamą Lietuvos ir Gruzijos teniso rinktinių dvikovą kalbėjo teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

Lietuvos teniso rinktinė po pergalės prieš Gruzijos teniso rinktinę pateko į lemiamą Daviso taurės antros grupės etapą ir dėl patekimo į aukštesnį divizioną išvykoje kovos su Švedijos rinktine.

Lietuvių ir švedų akistata vyks rugsėjo 15-17 dienomis. Neaišku ar toje akistatoje Lietuvos rinktinei galės padėti geriausias šalies tenisininkas Ričardas Berankis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius