Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 05

Marcosas Baghdatisas: „Mažai tenisininkų leidžia sau laužyti raketes, nes bijo ATP“

Marcosas Baghdatisas žino nemažai apie tai, ką reiškia sulaužyti teniso raketę. Praėjusių metų „Australian Open“ turnyre jis per 25-as sekundes sunaikino net keturias raketes. Šį kartą karštakošiškasis sportininkas aptarė Grigoro Dimitrovo elgesį Stambulo varžybose, kuriose jis pyktį išliejo net ant trijų žaidimo įrankių.
Marcosas Baghdatisas
Marcosas Baghdatisas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Buvo smagu žiūrėti, – juokavo tenisininkas. – Manau, kad taip elgtis yra normalu. Taip parodoma, kad šio sporto atstovas irgi yra žmogus. Žiūrovams tai patinka, nepaisant to jie reiškia savo nepasitenkinimą švilpimais ar ne. Jie stebėdami mačą mano, kad tai juokinga. Juk vyrukas nieko blogo nepadarė. Labai gerai, kartais išlieti visas savo emocijas. Tada pasijauti geriau.

Man nerūpėdavo kitų nuomonė, – apie savo blogą elgesį kortuose prakalbo Kipro atstovas. – Žinote kodėl taip neatsitinka dažniau? Nes mes bijome ATP. Tapome mašinomis. Negalime sakyti blogų žodžių bei elgtis kaip mums norisi.

Neseniai žaidžiau prieš Gilles'į Simoną, pasakiau vieną vienintelį keiksmažodį ir buvau įspėtas. Futbole visi nuolat keikiasi, todėl manau, kad ATP reikėtų pergalvoti savo taisykles šiuo klausimu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius