Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 30

Martina Hingis: „Kitas Rogerio Federerio „Didžiojo kirčio“ titulas ne už kalnų“

Nėra jokių abejonių, kad 34-ų metų Rogeris Federeris vis dar gali žaisti pačiu aukščiausiu lygiu. Sprendžiant iš šio sezono rezultatų šveicaras neketina trauktis iš geriausių planetos tenisininkų rato.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Panaši situacija su Šveicarijos tenisininke Martina Hingis. Beveik du dešimtmečius profesionaliame sporte praleidusi tenisininkė demonstruoja fantastiškus rezultatus. 

35-ų metų šveicarė neprarado pergalių alkio, nes 2015-ais metais laimėjo net 5-is „Didžiojo kirčio“ turnyrų trofėjus. Du dvejetų finalus ji laimėjo su Sania Mirza, o tris mišrių dvejetų titulus ji iškovojo su Leanderiu Paesu.

R.Federerio ir M.Hingis pažintis prasidėjo labai seniai. R.Federeris būdamas vaikas padavinėjo kamuoliukus jau profesionaliai žaidusiai M.Hingis. 

Pirmoji rimta trečiosios vyrų raketės pergalė buvo būtent su M.Hingis Hopmano taurėje. Šveicarė džiaugėsi, kad galėjo prisidėti prie puikios savo tautiečio karjeros pradžios.

„Hopmano taurė Rogeriui buvo viena pirmųjų svarbių pergalių karjeroje, – prisiminimais dalinosi M.Hingis. – Jis atsiskleidė labai vėlai, bet aš visuomet žinojau, kad jis pasieks skambių pergalių.

Šiuo metu jis gyva legenda. Daugelis žmonių prieš kelis metus jį nurašinėjo, tačiau pažiūrėkite ką jam pavyko pasiekti. Jis trečias pasaulyje. Manau, kad 18-sis „Didžiojo kirčio“ titulas visai ne už kalnų.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius