Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 26

Martina Hingis: „Olimpiadoje norėčiau žaisti su Rogeriu Federeriu, bet tiks ir Stanas Wawrinka“

Antroji pasaulio dvejetų raketė Martina Hingis šį sezoną laimėjo 5-is „Didžiojo kirčio“ titulus. Šveicarė tikisi olimpinėse žaidynėse Rio De Žaneire žaisti poroje su Rogeriu Federeriu. Jeigu pastarasis nuspręs nedalyvauti, šveicarei tiks ir Stanas Wawrinka.
Martina Hingis ir Rogeris Federeris
Martina Hingis ir Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kaip visuomet sakiau, labai norėčiau žaisti su R.Federeriu, – teigė M.Hingis. – Kartu 2001-ais metais laimėjome Hopmano taurę, tačiau sprendimą priimsiu ne aš.

Jis turi apžvelgti savo tvarkaraštį ir galiu jums pasakyti tik tiek, kad jis labai užimtas. Jeigu mano norai neišsipildys, tikiuosi žaisti su S.Wawrinka. Abu tenisininkai yra labai gerai variantai.“

R.Federeris ir S.Wawrinka sudarė dvejetų porą 2008-ais metais Pekine ir iškovojo aukso medalius. Jeigu jie bandytų pakartoti šią sėkmė Rio De Žaneire, tai reikštų labai įtemptą tvarkaraštį.

Vienas iš tenisininkų tuomet žaistų vienetų, dvejetų ir mišrių dvejetų varžybose. M.Hingis 2015-ais laimėjo tris „Didžiojo kirčio“ mišrių dvejetų titulus su Indijos tenisininku Leanderiu Paesu. 

Du moterų „Didžiojo kirčio“ trofėjus ji iškovojo taip pat su Indijos atstove Sania Mirza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius