Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 29

Miegos kaip vaikas: naktinėje dramoje – Lauryno Grigelio pergalė

Laurynas Grigelis šiąnakt turėtų miegoti kaip vaikas. Dėl piktų oro pokštų antrosios Lietuvos raketės darbo diena baigėsi vidurį nakties. Laimei, 463-ią vietą ATP reitinge užimantis lietuvis iš korto išpėdino kaip nugalėtojas. „Merko Estonian Open“ turnyro ketvirtfinalyje L.Grigelis 4:6, 6:2, 7:5 įveikė estą Vladimirą Ivanovą. Tenisininkų dvikova truko lygiai 2 valandas ir 50 minučių.
Laurynas Grigelis prieš Lloydą Harrisą
Laurynas Grigelis prieš Lloydą Harrisą / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Vaikai

Dar prieš prasidedant ketvirtfinaliams tvarkaraštis rodė, kad L.Grigelio dvikova turi prasidėti apie 16 valandą. Tačiau liūtys Estijoje lėmė tai, kad 24-erių metų lietuvis į kortus žengė tik apie 21.30.

Trečiame sete V.Ivanovas susikrovė persvarą 3:1, tačiau 463-iajai pasaulio raketei pavyko pasivyti varžovą. Septintame geime L.Grigelis paduodamas pirmavo 40:15, bet Estijos tenisininkas vis tiek sugebėjo pasinaudoti "break point’u".

Netrukus V.Ivanovas jau pirmavo 5:3, tačiau L.Grigelis pademonstravo šaltus nervus ir laimėjo net keturis geimus iš eilės.

Nuostabią pergalę išplėšęs L.Grigelis užsitikrino 6 reitingo taškus ir 502 dolerius, o dėl vietos finale susikaus su italu Alberto Brizzi, kuris 6:4, 6:1 lengvai įveikė tautietį Claudio Fortuną.

Priminsime, kad L.Grigelis dalyvavo ir dvejetų varžybose, tačiau ten jis jau pirmame etape su C.Fortuna 4:6, 6:4, 8:10 nusileido rusams Jevgenijui Tjurnevui ir Vladimirui Poljakovui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius