-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 05 28

Milošas Raoničius nepagailėjo pinigų ir žolės sezonui į komandą pasikvietė JAV teniso legendą

Kanados tenisininkas Milošas Raoničius stipriai investavo į savo ateitį ir žolės sezonui kartu treniruotis pasikvietė teniso legendą Johną McEnroe. Amerikietis yra laimėjęs septynis „Didžiojo kirčio“ turnyrus, o nuo to laiko, kai baigė karjerą, niekada nevengia išsakyti savo nuomonės apie sportininkų pasirodymus aikštėje.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / Cal Sport Media/Sipa USA

M.Raoničius šiuo metu dirba su buvusia pirmąją pasaulio rakete Carlosu Moya, o praėjusį sezoną bendradarbiavo su Ivanu Ljubičičiumi. Kroatas ilgai be darbo neliko ir įsidarbino pas Šveicarijos maestro Rogerį Federerį.

J.McEnroe apie savo naują partnerystę atskleidė vienoje iš Paryžiaus televizijos laidų: „Vimbldone ketinu treniruoti ir padėti tokiam vyrukui vardu Milošas.

Jis gali triumfuoti „Didžiojo kirčio“ turnyre. Jis yra vienas iš penkių ar šešių sportininkų, kurie gali laimėti Vimbldoną. Nekrantrauju prisidėti prie jo komandos.“

25-ų metų Kanados atstovas vieną sykį rungtyniavo Vimbldono pusfinalyje ir buvo pakilęs į ketvirtąją vietą pasaulio reitinge. Tačiau joje ilgai neužsibuvo, nes kanadietį pradėjo kamuoti įvairios traumos. Šiuo metu jis yra devintoji pasaulio raketė.

Ketvirtame „Roland Garros“ varžybų etape M.Raoničius sekmadienį susitiks su 55-ą vietą pasaulio reitinge užimančiu Alberto Ramosu-Vinolasu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius