Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 27

Milošas Raoničius pirmasis žengė į ketvirtąjį „Roland Garros“ etapą

Aštunta turnyro raketė Milošas Raoničius nugalėjo 133-ą vietą pasaulio reitinge užimantį slovaką Andrejų Martiną ir pateko į ketvirtąjį „Roland Garros“ varžybų etapą. Kanados atstovas užtruko beveik tris valandas, o trijų setų dvikova baigėsi rezultatu 7:6 (7:4), 6:2, 6:3. Kitame etape jis susitiks su Jacku Socku arba Alberto Ramosu.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kanadietis „French Open“ turnyre dalyvauja penktą kartą, o toliausiai buvo nukeliavęs 2014-ais metais, kuomet žaidė ketvirtfinalyje. Tiesa, tuomet jis nusileido Novakui Džokovičiui, o praėjusį sezoną jis Paryžiuje nežaidė dėl traumos.

M.Raoničius nėra iškovojęs nei „Didžiojo kirčio“ titulo nei bet kokio kito turnyro trofėjaus ant grunto dangos.

A.Martino debiutas „Roland Garros“ varžybose baigėsi. Tai buvo jo pirmasis turnyras Paryžiuje, o prieš tai keturis kartus jis patirdavo nesėkmę atrankos mačuose.

Pirmame šio mačo sete slovakas laikėsi iš paskutiniųjų, tačiau vis tiek patyrė pralaimėjimą. Jis atsiliko rezultatu 3:5 ir kanadietis net penkis sykius buvo per tašką nuo laimėto seto, tačiau A.Martinas ne tik išlygino rezultatą, bet ir išplėšė pratęsimą. Tiesa, jis jam nesusiklostė itin sėkmingai, nes slovakas penkis sykius pralaimėjo savąjį kirtį.

Antrame ir trečiame sete M.Raoničius sugebėjo užtikrintai sužaisti savo padavimus, kelis kartus palaužė varžovo kirčius ir iškovojo pergalę.

Šiame mače aštuntoji turnyro raketė laimėjo 70 proc. savo pirmųjų padavimų bei atliko septynis neliečiamus padavimus. Jis padarė 36-as neišprovokuotas klaidas ir smūgiavo 43-is smūgius be atsako („winner'ius“).

Kanados tenisininkui trečiame sete prireikė ir gydytojo pagalbos, tačiau jis sugebėjo pabaigti dvikovą.

„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius prieš Andrejų Martiną
„Scanpix“ nuotr./Milošas Raoničius prieš Andrejų Martiną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius