Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 11

N.Džokovičius nugalėjo R.Nadalį ir 6-ą kartą tapo „China Open“ čempionu

Novakas Džokovičius nesutiko sau lygių „China Open“ turnyre ir užkopė į pačią viršūnę. Serbijos tenisininkas finale užtikrintai 6:2, 6:2 nugalėjo aštuntą pasaulio raketę Rafaelį Nadalį. Pekine vykstančiame turnyre N.Džokovičius iškovojo jau 29-ą pergalę iš eilės ir šių varžybų čempionu tapo šeštą kartą.
Novakas Džokovičius iškovojo aštuntą sezono trofėjų
Novakas Džokovičius iškovojo aštuntą sezono trofėjų / „Scanpix“ nuotr.

Jau pačioje finalo pradžioje N.Džokovičius laimėjo ispano padavimų seriją ir išsiveržė į priekį. Pirma pasaulio raketė tik didino atotrūkį ir nesunkiai laimėjo pirmą dalį. 

Antras setas susiklostė pagal panašų scenarijų. N.Džokovičius du kartus laimėjo varžovo padavimų seriją ir mačą. Susitikimas truko valandą ir 31-ą minutę. Tai buvo 45-a abiejų žaidėju akistata karjeroje ir 22-a N.Džokovičius pergalė. 

R.Nadalis siekė susigrąžinti „China Open“ nugalėtojo titulą po dešimties metų pertraukos. Ispanas žaidė 97-ame karjeros finale ir liko su 67-iais čempiono titulais.

Prieš dvejus metus šie du tenisininkai taip pat buvo susitikę „China Open“ finale ir tuomet pergalę iškovojo N.Džokovičius. 

N.Džokovičiui tai buvo 82-as finalas karjeroje. Serbas jau 56-ą čempiono titulą karjeroje. Turnyro nugalėtojas gavo 500 reitingo taškų ir 655 tūkstančiai dolerių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius