Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 29

Naujametinė deuce.lt dovana - unikalūs Lauryno Grigelio marškinėliai

Laurynas Grigelis vienam teniso aistruolių dovanoja unikalius savo marškinėlius, su kuriais žaidė baigiamąjį sezono mačą prieš Ričardą Berankį.
Lauryno Grigelio marškinėliai su kuriais jis žaidė Vilniuje
Lauryno Grigelio marškinėliai su kuriais jis žaidė Vilniuje

Šie marškinėliai unikalūs, nes jų pagaminta yra vos treji. Vienas geriausių Lietuvos tenisininkų pasirašė sutartį su sportinės aprangos gamintoju „Paume“. Italijos firma Laurynui pagamino specialius marškinėlius ir tikėjosi, kad su jais tenisininkas galės žaisti Daviso taurės varžybose, tačiau vėliau paaiškėjo, kad planų įgyvendinti nepavyks.

„Marškinėliai smagūs ir pagaminti specialiai Daviso taurės varžyboms. Priekyje išsiuvinėta Lietuvos vėliava, nugaroje mano pavarė“, – deuce.lt pasakojo L.Grigelis.

Laimėti šiuos marškinėlius paprasta - jie atiteks tam, kuris deuce.lt profilyje facebooke parašys palinkėjimą ar šūkį, skirtą Laurynui naujame 2012 sezone. Tas, kuris surinks daugiausiai „patinka“, laimės marškinėlius. Arba tiesiog prisijunkite prie mūsų, taip irgi galima laimėti.

Neseniai vykusio panašaus konkurso nugalėtoju tapo Darius Vlasovas. Jo palinkėjimas surinko daugiausiai balsų ir šiam teniso aistruoliui atiteko Ričardo Berankio marškinėliai su autografu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius