Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 11

Nenugalimos: Martina Hingis ir Sania Mirza laimėjo ketvirtą turnyrą iš eilės

Martina Hingis ir Sania Mirza toliau demonstruoja neprilygstamą dvejetų žaidimą moterų turnyruose ir didina trofėjų kolekciją. Legendinės Šveicarijos ir Indijos tenisininkių duetas „China Open“ finale po dramatiškos kovos 6:7(9:11), 6:1, 10-8 nugalėjo seseris Hao-Ching Chan ir Yung-Jan Chan.
Sania Mirza ir Martina Hingis
Sania Mirza ir Martina Hingis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Finalas klostėsi pagal nenuspėjamą scenarijų. 

S.Mirza ir M.Hingis pirmame sete piramvo 4:0 ir 5:2, tačiau nesugebėjo išsaugoti iniciatyvos ir pirmą mačo dalį pralaimėjo po valandą trukusios kovos. Vėliau „Didžiojo kirčio“ varžybų nugalėtojos perėmė iniciatyvą į savas rankas, pirmavo 5:1, o M.Hingis savo padavimais išlygino mačo eigą. 

Lemiamame pratęsime abi komandos žengė taškas į tašką ir rezultatas tapo 7:7. Pabaigą sėkmingiau sužaidė ir turnyro čempionėmis tapo šiuo metu pirmą vietą pasaulio dvejetų reitinge užimančios M.Hingis ir S.Mirza. 

Geriausių pasaulio tenisininkių duetas tęsia įspūdingą seriją. Pas paskutinius 17-a mačų M.Hingis ir S.Mirza pralaimėjo tik du setus.  Tai jau aštuntas abiejų tenisininkių laimėtas turnyras karjeroje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius