Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 02

Nesusitvardė: Serenos Williams aplamdyta raketė pataikė į operatorių

Penktadienį vykusioje Vimbldono antrojo etapo dvikovoje tarp Serenos Williams ir jos tautietės Christinos McHale tvyrojo milžiniška įtampa. Apie tai, kaip sunku buvo pirmajai pasaulio raketei, liudija jos elgesys korte.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

Po pirmojo seto pratęsimo, kurį pralaimėjo 7:9, geriausia pasaulio tenisininkė iš JAV nesusitvardė ir prisėdusi pradėjo trankyti raketę į žemę. Šiai nelūžus S.Williams sviedė raketę ant žolės, o ši nuslydo iki pat operatoriaus.

Po tokių veiksmų 34-erių metų amerikietė sulaukė teisėjo įspėjimo, tačiau taip lengvai S.Williams veikiausiai neišsisuks, nes Vimbldono organizatoriai į aikštelės gadinimą žiūri labai griežtai.

Vis dėlto pirmoji pasaulio raketė išliejusi visą pyktį pradėjo žaisti kur kas geriau, užtikrintai laimėjo antrą setą, trečiosios dalies devintame geime pasinaudojo lemiamu „break point’u“ ir pergalę šventė 6:7 (7:9), 6:2, 6:4.

Pergalę iškovojusi S.Williams užsitikrino 90 WTA reitingo taškus ir 80 tūkst. svarų sterlingų piniginę premiją. Trečiame Vimbldono etape pirmoji pasaulio raketė susikaus su Annika Beck, kuri 7:5, 6:2 užtikrintai įveikė baltarusę A.Sasnovič.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius