-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 02 17

Nikolozas Basilašvilis nugalėjo geriausią „Memphis Open“ pirmenybių tenisininką

67 vietą ATP pasaulio reitinge užimantis Nikolozas Basilašvilis pateikė staigmeną ir nugalėjo pirmąjį pagal skristymą „Memphis Open“ pirmenybių tenisininką Ivo Karlovičių. Gruzijos atstovas laimėjo visas savo padavimų serijas, kartą palaužė varžovą ir jį įveikė 7:6 (7:2), 6:3.
Nikolozas Basilašvilis
Nikolozas Basilašvilis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ivo Karlovičius

N.Basilašvilis „Memphis Open“ ketvirtfinalyje susitiks su Matthew Ebdenu, kuris 6:4, 4:6, 6:3 nugalėjo 2016 metų šio turnyro finalininką Taylorą Fritzą.

Kelialapį į stipriausiųjų aštuntuką Memfyje taip pat iškovojo ir ketvirtoji turnyro raketė Steve'as Johnsonas. Jis įveikė tautietį Timą Smyczeką 3:6, 6:4, 6:2. Pergalę iškovojęs amerikietis susitiks su Michailu Kukuškinu, kuris nesunkiai 6:3, 6:0 nugalėjo Darianą Kingą.

Kitose ketvirtfinalių porose Johnas Isneris surems raketes su tautiečiu Donaldu Youngu, o Ryanas Harrisonas bandys įveikti Damirą Džumhurą.

I.Karlovičiaus pralaimėjimas reiškia, kad tarp aštuonių stipriausių pirmenybių žaidėjų liko vos su skirstymą turintys tenisininkai. Pusę ketvirtfinalio dalyvių sudaro kortų šeimininkai.

Į „Memphis Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 18 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius