Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 24

Novakas Džokovičius džiaugiasi dėmesiu, kurį jam skiria antroji pasaulio raketė

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius jaučiasi pamalonintas dėl to, kad Andy Murray ir Ivanas Lendlas suvienijo savo jėgas, jog jį įveiktų. Serbas kitą savaitę Vimbldone pradeda savo titulo gynimą, o pagrindiniu jo varžovu Didžiojoje Britanijoje ir yra įvardijamas Škotijos sportininkas.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

A.Murray Vimbldone bus antruoju pagal skirstymą, todėl rungtyniaus visai kitoje varžybų pusėje ir su serbu susitiks nebent finale. Škotas jau du sykius šį sezoną N.Džokovičiui pralaimėjo lemiamame „Didžiojo kirčio“ turnyro mače.

Antroji pasaulio raketė praėjusią savaitę suvienijo jėgas su savo buvusiu treneriu Ivanu Lendlu, o sekmadienį šis duetas sugebėjo iškovoti ir pirmąjį trofėjų.

„Esu labai pamalonintas, – teigė geriausias pasaulio tenisininkas. – Ivanas yra teniso legenda, o praeityje jis su mano treneriu Borisu Beckeriu buvo rimti varžovai. Tai yra labai įdomu.

Neseniai su kolegomis juokavau, kad persirengimo kambariai turėtų būti padidinti, nes juose reikia vis daugiau vietos teniso legendoms. Tai yra labai gerai mūsų sportui, nes tai pritrauks tik dar daugiau žiūrovų dėmesio. Šie vyrukai yra palikę didelę žymę mūsų sporte, todėl smagu juos matyti.

Žinau, kad daugelis šneka apie potencialą mūsų dvikovą, tačiau šiame turnyre dar laukia ilgas kelias. Turime gerbti kiekvieną žaidėją, nes turnyre dalyvauja daugiau nei 120 tenisininkų.

Manęs jo sprendimas vėl dirbti su Ivanu nenustebino. Jiems bendradarbiaujant A.Murray laimėjo savo vienintelius „Didžiojo kirčio“ turnyrus, olimpinį aukso medalį ir žaidė geriausią savo tenisą karjeroje. Tai buvo puikus pasirinkimas. Jie yra geras duetas, todėl laukia smagios varžybos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius