-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 20

Novakas Džokovičius įveikė dar vieną sudėtingą testą Monte Karle

Novakas Džokovičius ir vėl turėjo žaisti tris setus ir tik po atkaklios kovos įveikė trečią Monte Karle vykstančio „Masters“ serijos turnyro ratą. Antroji pasaulio raketė iš Serbijos 6:2, 4:6, 6:4 nugalėjo 15-ą pagal skirstymą Pablo Carreno Bustą. Alinantis mačas truko dvi valandas ir 26-ias minutes.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius kitame etape sutiks dar sudėtingesnį varžovą – Davidą Goffiną. Tiesą su šiuo Belgijos tenisininkų iki šiol yra žaidęs penkis kartus ir iškovojo penkias pergales. Per visas tas dvikovas serbas pralaimėjo tik vieną setą.

Lemiamame sete N.Džokovičius pirmavo 4:2, tačiau netrukus P.Carreno Busta sugebėjo išlyginti rezultatą 4:4. O serbas paduodamas atsiliko 15:40. Tačiau antrai pasaulio raketei pavyko išvengti Andy Murray ir Stano Wawrinkos likimo trečiame „Monte-Carlo Rolex Masters“ turnyro rate ir pasiekti pergalę.

Monte Karle gyvenantis N.Džokovičius siekia trečio šio turnyro čempiono titulo. Šiose varžybose jis triumfavo 2013 ir 2015 metais.

Jo būsimas varžovas D.Goffinas po atkaklios trijų setų kovos 7:6(7:4), 4:6, 6:3 nugalėjo Dominicą Thiemą. Mačas truko dvi valandas ir 15-a minučių. D.Goffinas šį sezoną žaidė Sofijos ir Roterdamo turnyrų finaluose. 13-oji pasaulio raketė iš Belgijos šį sezoną laimėjo 22 susitikimus ir patyrė 7-ias nesėkmes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius