Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 18

Novakas Džokovičius nugalėjo Rafaelį Nadalį ir pateko į finalą Monte Karle

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius pademonstravo aukšto lygio žaidimą ir Monte Karle vykstančio „Masters“ serijos turnyro pusfinalyje 6:3, 6:3 nugalėjo Rafaelį Nadalį. Mačas truko valandą ir 38-ias minutes.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Serbijos tenisininkas siekia tapti pirmu žmogumi, kuris sugebėjo laimėti pirmus tris metų „Masters“ serijos turnyrus. Jis jau šiemet triumfavo Indian Velso ir Majamio turnyruose.

Tai buvo 43-ia abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir 20-ta N.Džokovičiaus pergalė. Pirmame ir antrame setuose rezultatas abu kartus buvo lygus – 3:3. Tada N.Džokovičius įjungdavo aukštesnę pavarą ir laimėjo likusius žaidimus. 

„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis
„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis

R.Nadalis po vienuolikos mėnesių pertraukos siekė žaisti „Masters“ serijos turnyro finale. Ispanas šiemet laimėjo tik vieną turnyrą.  Monte Karlo turnyro čempionu jis tapo aštuonis kartus. Šiose varžybose iškovojo 53-is pergales ir patyrė 4-is pralaimėjimus. 

Tai buvo jau 16-ta N.Džokovičiaus pergalė iš eilės. Jis finale kovos su Tomašu Berdychu, kuris kitame pusfinalio mače 6:1, 6:4 įveikė Gaelį Monfilsą.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius