Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 28

Novakas Džokovičius – per žingsnį nuo 100-o milijono dolerių

Geriausias pasaulio tenisininkas Novakas Džokovičius iškovojo nesunkią pergalę prieš britą Aljazą Bedene. Serbas pateko į ketvirtąjį „Roland Garros“ varžybų etapą, o iškovojęs dar vieną pergalę taptų pirmuoju tenisininku istorijoje, turnyruose uždirbusiu 100-ą milijonų JAV dolerių. Dvikova truko šiek tiek daugiau nei dvi valandas, o baigėsi rezultatu 6:2, 6:3, 6:3.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius šiame turnyre, kol kas, nepralaimėjo nė vieno seto, o šiame mače iškovojo savo 51-ą „French Open“ pergalę. Geriausias pasaulio tenisininkas yra vienas iš trijų sportininkų Atvirojoje eroje, kurie iškovojo bent 50 pergalių visuose „Didžiojo kirčio“ turnyruose (R.Federeris, S.Williams).

Serbas nėra laimėjęs čempionato Paryžiuje, o didžiajame finale žaidė net tris kartus. Daugelis teniso ekspertų bei gerbėjų teigia, kad tai vieni lengviausių burtų šiam tenisininkui, o ypač dabar, kai iš turnyro pasitraukė Rafaelis Nadalis, su kuriuo jis greičiausiai būtų žaidęs pusfinalyje.

Geriausias planetos tenisininkas savo karjeroje yra laimėjęs 11-a „Didžiojo kirčio“ trofėjų, o šį sezoną nugalėjo „Australian Open“ varžybose.

Kitame „Roland Garros“ varžybų etape pirmoji pasaulio raketė susitiks su 14-u pagal skirstymą Roberto Bautista-Agutu.

N.Džokovičius šiame mače laimėjo 67-is proc. savo pirmųjų kirčių ir atliko penkis neliečiamus padavimus. Serbas palaužė septynias varžovo padavimų serijas, o pats pralaimėjo dvi.

Šeštadienį į ketvirtąjį „French Open“ ratą taip pat pateko ir Tomašas Berdychas, kuris pralaimėjo pirmąjį setą, tačiau sugebėjo įveikti Pablo Cuevasą rezultatu 4:6, 6:3, 6:2, 7:5. Sekančiame etape čekas susikaus su Davidu Ferreru.

Penkių setų trilerį laimėjo 12-as pagal skirstymą Davidas Goffinas. Jis po trijų valandų kovos įveikė 49-ą pasaulio raketę Nicolasą Almagro rezultatu 6:2, 4:6, 6:3, 4:6, 6:2. Jis sekančiame varžybų rate susitiks su Ernestu Gulbiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius