-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 01 02

Novakas Džokovičius turnyrą Dohoje pradėjo pergale

Antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius sunkiai įsibėgėjo Katare prasidėjusiame „Qatar Exxonmobil Open“ turnyre, tačiau iškovojo pergalę. Serbas pirmame sete atsiliko rezultatu 1:5, tačiau sugebėjo nugalėti Janą-Lennardą Struffą 7:6 (7:1), 6:3.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

N.Džokovičius šiame susitikime laimėjo 85 proc. savo pirmųjų padavimų ir varžovą palaužė keturis kartus. Tuo tarpu J.L.Struffas laimėjo tik 63 proc. savo pirmųjų kirčių, bet atliko 9 neliečiamus padavimus.

Antroji pasaulio raketė antrame „Qatar Exxonmobil Open“ turnyro etape susitiks su Floriano Mayerio ir Horacio Zeballoso poros nugalėtoju.

Pirmąją varžybų dieną pergales taip pat iškovojo ir Dustinas Brownas bei Jiris Vesely. Vokietis 6:1, 6:7 (2:7), 6:4 nugalėjo Facundo Bagnisą, o čekas 6:2, 6:3 įveikė Anilą Yukselį.

Už pergalę pirmame „Qatar Exxonmobil Open“ turnyro etape tenisininkams atiteks 20 ATP reitingo taškų bei daugiau nei 20 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Varžybose Dohoje taip pat rungtyniauja ir geriausias planetos tenisininkas Andy Murray. Jis savo pasirodymą pradės antradienį dvikova su Jeremy Chardy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius