Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 20

Nušluota nuo žemės paviršiaus: Venus Williams Melburne nepasigailėjo varžovės

Įspūdingą pasirodymą penktadienį Melburne surengusi amerikietė Venus Williams žengė į „Australian Open“ čempionato aštuntfinalį. Septynioliktoji pasaulio raketė trečiame varžybų etape 6:1, 6:0 nušlavė kinietę Ying-Ying Duan, kuri WTA reitinge užima 87-ą vietą.
Venus Williams
Venus Williams / „Scanpix“ nuotr.

Trečiojo etapo dvikova tarp V.Williams ir Ying-Ying Duan truko viso labo 58-ias minutes. Tik pirmo seto šeštame geime Kinijos atstovei pavyko apginti savo padavimus.

Į aštuntfinalį patekusi 36-erių amerikietė užsitikrino 180 reitingo taškų ir 230 tūkst. Australijos dolerių. Dėl ketvirtfinalio V.Williams kovos su australės Ashleigh Barty ir vokietės Monos Barthel poros nugalėtoja.

Septynioliktoji pasaulio raketė, per karjerą laimėjusi septynis „Didžiojo kirčio“ turnyrus, Australijoje geriausiai pasirodė 2003 metais, kai pasiekė finalą.

Į „Australian Open“ aštuntfinalį pateko ir V.Williams tautietė Coco Vandeweghe, setais 2:1 nugalėjusi geriausią Kanados tenisininkę Eugenie Bouchard.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius