-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 28

Oficialu: A.Murray ir R.Nadalis Daviso taurės ketvirtfinaliuose nežais

Kaip ir buvo galima tikėtis, geriausias pasaulio tenisininkas Andy Murray balandžio pradžioje nepadės Didžiosios Britanijos rinktinei Daviso taurės ketvirtfinalyje su Prancūzijos atstovais.
Andy Murray ir Rafaelis Nadalis
Andy Murray ir Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

A.Murray brolis sekmadienį pranešė, jog pirmoji pasaulio raketė kenčia nuo dešinės rankos alkūnės skausmų. „The Telegraph“ teigimu, trauma A.Murray už borto palikti gali iki „Masters“ turnyro Madride gegužės mėnesį.

A.Murray nežaidė nuo to laiko, kai prieš kelias savaites Indian Velse patyrė netikėtą pralaimėjimą kanadiečiui Vašekui Pospišilui.

Pasitraukus geriausiam pasaulio tenisininkui, Didžiosios Britanijos rinktinei balandį atstovaus Danas Evansas ir Kyle’as Edmundas, o dvejetų mače petys petin stos Jamie Murray ir Dominicas Inglotas.

„Andy praradimas yra skaudus. Linkime jam kuo greičiau pasveikti ir sugrįžti į geriausią formą, – kalbėjo rinktinės kapitonas Leonas Smithas. – Žinau, kad jis labai norėtų būti kartu su rinktine.“

Be A.Murray L.Smitho auklėtiniams bus tikrai nelengva, nes Prancūzijos rinktinei atstovaus Lucas Pouille, Gillesas Simonas bei geriausi pasaulio dvejetų žaidėjai – Nicolas Mahut ir Pierre’as Huguesas-Herbert.

Nors ir nėra traumuotas, Daviso taurės ketvirtfinalyje savo šaliai nepadės Rafaelis Nadalis. Be jo ispanams svajoti apie pusfinalį būtų naivu, nes kovoti teks su Serbijos tenisininkais, kurių priešakyje – antroji pasaulio raketė Novakas Džokovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius