Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 20

P.Cuevasas Antverpene pateko į ketvirtfinalį, G.Simonas iškovojo jubiliejinę sezono pergalę

Geriausias Urugvajaus tenisininkas Pablo Cuevasas užtikrintai žengė į „European Open“ turnyro ketvirtfinalį. 22-oji pasaulio raketė trečiadienį 6:4, 7:6 (7:4) nugalėjo kvalifikaciją įveikusį slovaką Jozefą Kovaliką, kuris reitinge užima 128-ą vietą.
Gillesas SImonas
Gillesas SImonas / „Scanpix“ nuotr.

Į ketvirtfinalį patekęs P.Cuevasas užsitikrino 45 ATP reitingo taškus ir daugiau nei 16 tūkst. eurų. Dėl patekimo į pusfinalį urugvajietis susikaus su amerikiečio Tayloro Fritzo ir argentiniečio Diego Schwartzmano poros nugalėtoju.

Į „European Open“ turnyro ketvirtfinalį pateko ir prancūzas Richardas Gasquet. Vos du pirmus padavimus pralaimėjusi 19-oji pasaulio raketė 6:2, 6:4 nesunkiai įveikė ispaną Inigo Cervantesą.

Jubiliejinę 30-ą sezono pergalę Antverpene iškovojo ir kitas prancūzas – Gillesas Simonas. Penkiais iš šešių turėtų „break point’ų“ pasinaudojęs tenisininkas 6:3, 6:2 lengvai nugalėjo kvalifikaciją įveikusį vokietį Yannicką Madeną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius