Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 30

Padavimais košės prisiviręs Benoit Paire krito Estorilo pusfinalyje

Portugalijoje siaučiantis Pablo Carreno Busta pateikė dar vieną staigmeną. Penktadienį nugalėjęs 18-ą pasaulio raketę Gillesą Simoną, šįkart ispanas be didesnio vargo susitvarkė ir su 21-ą vietą ATP reitinge užimančiu Benoit Paire. Šeštadienį vykusioje „Millennium Estoril Open“ turnyro pusfinalio dvikovoje P.C.Busta Prancūzijos tenisininką nugalėjo 6:3, 6:3 ir pateko į antrą ATP serijos turnyro finalą karjeroje.
Pablo Carreno Busta
Pablo Carreno Busta / „Scanpix“ nuotr.

Tenisininkai raketes surėmė šeštą kartą. Kol kas tenisininkų tarpusavio dvikovų pergalių ir pralaimėjimų santykis yra lygus 3:3, tačiau P.C.Busta varžovą įveikė antrą kartą iš eilės.

Estorilo turnyro pusfinalyje netaikliais padavimais B.Paire košės prisivirė pats. 21-osios pasaulio raketės pirmųjų padavimų tikslumas dvikovoje siekė vos 35 procentus, jais laimėjo tik 47 proc. taškų, o padavęs antruoju bandymu ispanui leido laimėti net 71 proc. taškų.

Į finalą patekęs P.C.Busta užsitikrino 150 ATP reitingo taškų ir 43,4 tūkst. eurų, o dėl pagrindinio „Estoril Millennium Open“ turnyro trofėjaus susikaus su Nicko Kyrgioso ir Nicolaso Almagro poros nugalėtoju.

50-oje vietoje ATP reitinge besipuikuojantis 24-erių metų ispanas pateko į antrą ATP serijos turnyro finalą karjeroje. Vasario mėnesį P.C.Busta „Brasil Open“ varžybų finale nusileido Urugvajaus tenisininkui Pablo Cuevasui.

Pirmame sete B.Paire, pasinaudojęs dviem „break point’ais“, išsiveržė į priekį 3:0, tačiau tada į duobę papuolęs Prancūzijos tenisininkas pralaimėjo šešis geimus iš eilės.

VIDEO: Carreno Busta and Benoit Pairetenis put together "tweener" shots

Antrajame sete persvarą 4:1 į priekį išsiveržė jau P.C.Busta. Nuo tada abu tenisininkai nė karto nelaimėjo savo padavimų, tačiau anksti susikrauta Ispanijos tenisininko persvara leido jam išsiovoti vietą „Estoril Millennium Open“ varžybų finalą.

Portugalijoje vykstančio turnyro prizinį fondą sudaro 463,520 eurų, o jo nugalėtojui atiteks 250 ATP reitingo taškų ir 82,4 tūkst. eurų čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius