Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 26

Pasaka baigėsi: 18-metis iš Norvergijos patyrė nesėkmę „Rio Open“ pusfinalyje

Pablo Carreno Busta buvo priverstas vytis, tačiau sugebėjo iškovoti pergalę prieš „Rio Open“ staigmena tapusį Casperą Ruudą. Ispanas po beveik dviejų valandų dvikovos 18-metį iš Norvergijos nugalėjo 2:6, 7:5, 6:0.
Casperas Ruddas
Casperas Ruddas / „Scanpix“/AP nuotr.

Ispanas pateko į savo penktąjį finalą karjeroje, tačiau į „ATP 500“ serijos mačą dėl titulo prasibrovė pirmąjį sykį. Jame P.Carreno Busta susikaus su aštuntąja pasaulio rakete Dominicu Thiemu.

C.Ruudas šiose pirmenybėse iškovojo pirmas keturias pergales ATP lygio turnyre savo karjeroje, o kitą savaitę iš 208 vietos ATP pasaulio reitinge turėtų pakilti į 133-ąją.

D.Thiemas „Rio Open“ pusfinalyje didesnio vargo neturėjo ir įveikė Alberto Ramosą 6:4, 6:1 ir dėl trofėjaus kausis vienuoliktą kartą savo karjeroje.

„Esu patenkintas šia savaite. Savo žaidimą gerinau su kiekvienu maču, – pasakojo austras. – Nesitikėjau, kad taip greitai apsiprasiu žaisti ant grunto, tačiau laimingas, kad man pavyko. Esu geresnis žaidėjas nei praėjusiais metais, todėl tikiuosi laimėti finale.“

Į „Rio Open“ finalą patekę tenisininkai jau užsitikrino 300 ATP reitingo taškų bei 154 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius