Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 23

Paskutiniai vardiniai kvietimai į „US Open“ čempionatą – australams

Antradienį buvo įteikti paskutiniai vardiniai kvietimai į „US Open“ čempionatą. Jie atiteko Australijos atstovams, tarp kurių ir mažai kam žinoma Ellena Perez.
Jamesas Duckworthas
Jamesas Duckworthas / „Scanpix“ nuotr.

E.Perez vardinį kvietimą iš Australijos teniso federacijos gavo tuomet, kai specialaus turnyro Floridoje finale nugalėjo po traumos sugrįžtančią tautietę Ashleigh Barty.

Įdomu, kad E.Perez WTA klasifikacijoje užima viso labo 723-ią vietą. Ji bus žemiausią reitingą „US Open“ čempionate turinti tenisininkė, įskaitant ir vyrų turnyrą.

„Esu labai laiminga, kad gavau galimybę pabūti tarp geriausių pasaulio tenisininkų. Noriu padėkoti Australijos teniso federacijai, kad patikėjo manimi,“ – džiaugsmo nepaslėpė 723-ioji pasaulio raketė.

E.Perez prisijungs prie kitų dviejų australių – Samanthos Stosur ir Darijos Gavrilovos.

Australijos teniso federacija vardinį kvietimą įteikė ir Jamesui Duckworthui. 24-erių metų 199-ajai pasaulio raketei tai bus trečias pasirodymas pagrindiniame „US Open“ čempionate.

„Jamesas beveik visus 2015 metus praleido tarp šimto geriausių pasaulio tenisininkų. Jis nusipelnė vardinio kvietimo, nes yra aukšto lygio tenisininkas,“ – teigė Australijos teniso rinktinės kapitonas ir buvusi pirmoji pasaulio raketė Lleytonas Hewittas.

Į 199-ą vietą pasaulio klasifikacijoje J.Duckworthas nusirito tik dėl alkūnės traumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius