Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 16

Pažeminimus pusfinalyje kentęs Novakas Džokovičius nesutramdė pykčio

Geriausio pasaulio tenisininko vardą 2014 sezone užsitikrinęs Novakas Džokovičius nesutramdė pykčio Londone vykusiame pusfinalio mače su Kei Nishikoriu.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

N.Džokovičius mačą laimėjo rezultatu 6:1, 3:6, 6:0.  Tačiau po pergalės trečio iš eilės „Barclays ATP World Tour Finals“ turnyro čempiono titulo siekiantis tenisininkas ėmė sarkastiškai ploti 17-ai tūkstančių O2 arenoje susirinkusių aistruolių. Vėliau serbas paaiškino, kad tokį jo elgesį iššaukė nuolat mačo metu jį įžeidinėję aistruoliai.   

„Ten buvo kai kurie asmenys, kurie peržengė padorumo ribas viso mačo metu. Tai buvo provokacijos į kurias šiaip aš nereaguoju, tačiau šį kartą sureagavau, tai mano kaltė. – kalbėjo N.Džokovičius. – Aš praradau koncentraciją. Nepasinaudojau pertrauka. Atsidūriau pralaiminčioje situacijoje. Pralaimėjau setą. Galėjau pralaimėti ir mačą.“

N.Džokovičius negalėjo paslėpti pykčio. Sportininkas akimirksniu pamojavo publikai ir vietoje įprasto parašo ant televizijos kameros objektyvo, padėjo tašką.

„Aš turėjau į tai nekreipti dėmesio, tačiau kai tu tai toleruoji, kartą, du, tris, keturis kartus, pradedi reaguoti. Visi mes esame žmonės. Visi skirtingi. Visi patys renkamės ką daryti, – atvirai toliau kalbėjo N.Džokovičius. – Aš tiesiog likau nepatenkintas kaip tai įtakojo mane ir mano žaidimą. Džiaugiuosi, kad tokioje situacijoje pavyko pasiekti pergalę. Tai bus pamoka ir tikiuosi, kad finale tai nenutiks.“

N.Džokovičius „Barclays ATP World Tour Finals“ turnyro finale kovos su viso pasaulio publikos numylėtiniu Rogeriu Feddereriu. 

„Man derėtų geriau žinoti, kad aš negaliu kaltinti publikos. Žiūrovai gali daryti ką tik jie nori. Palaikyti ką tik nori“, – kalbėjo N.Džokovičius.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius