Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2016 08 25

Petra Kvitova įveikė Eugenie Bouchard ir žais „Connecticut Open“ ketvirtfinalyje

Du kartus „Connecticut Open“ čempionė Petra Kvitova prasiskynė kelią į varžybų ketvirtfinalį, nes nugalėjo Kanados tenisininkę Eugenie Bouchard. Čekijos tenisininkė nesusitvarkė su savo padavimu, tačiau laimėjo net 6 varžovės kirčių serijas ir pergalę iškovojo rezultatu 6:3, 6:2. Mačas truko 68 minutes.
Petra Kvitova
Petra Kvitova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Eugenie Bouchard

Bronzos medalininkė Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse pirmame sete atsiliko rezultatu 1:3, tačiau tuomet laimėjo net 10 geimų iš eilės. Ketvirtfinalyje ji susitiks su ruse Jekaterina Makarova.

„Man prireikė kelių geimų, kol atrasčiau savąjį žaidimą, – po dvikovos teigė čekė. – Nesu ta tenisininkė, kuri laukia varžovės klaidos.“

E.Bouchard mačą pradėjo žaisdama labai agresyviai, tačiau vėliau privalėjo keisti taktiką, nes per daug jėgų išeikvojo gynyboje prieš Čekijos tenisininkę.

„Nemanau, kad pasirinkau tinkamą žaidimo planą, – po mačo pripažino kanadietė. – Kai Petra pajaučią žaidimą, tai ją sustabdyti yra labai sunku. Jai tai pavyko padaryti šiandien.“

Į „Connecticut Open“ ketvirtfinalį pateko ir belgė Kirsten Flipkens. Ji nugalėjo prancūzę Caroline Garcia 7:6 (7:3), 7:5 ir kitame etape kausis su lenke Agnieszka Radwanska.

Antroji pagal skirstymą Roberta Vinči iškovojo nesunkią pergalę prieš kroatę Aną Konjuh 6:2, 6:2 ir susirungs su švede Johanna Larrson, kuri laimėjo prieš amerikietę Shelby Rogers 7:6 (7:1), 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius