Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 01

Pirmą Prezidento taurės turnyro dieną Lietuvos tenisininkai liko be pergalių

Tarptautinės teniso federacijos (ITF) Futures serijos turnyro „Lietuvos Respublikos Prezidento taurei laimėti” pradžia nebuvo sėkminga Lietuvos tenisininkams. Vyrų vienetų varžybų pirmame rate šešiolikmetis Augustas Radžiukynas 6:3 2:6 2:6 nusileido baltarusiui Nikolajui Fidirko (ATP 899).
G. Sabeckis ITF serijos „Prezidento taurės“ vyrų teniso turnyre
G. Sabeckis ITF serijos „Prezidento taurės“ vyrų teniso turnyre / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dvejetų turnyre Gvidas Sabeckis ir Aurimas Karpavičius 7:5 6:7(4) 6:10 pralaimėjo prancūzams Pierre-Hugues Herbertui ir Davy Sumui, o Oskaras Kalinauskas ir Benas Majauskas – 4:6 2:6 šveicarui Luca Margaroliui ir portugalui Goncalo Pereirai.

Lietuvio Dovydo Šakinio ir latvio Mikelio Libiečio pora 6:3 2:6 7:10 turėjo pripažinti turnyro favoritų čiliečio Hanso Podlipnik-Castillo ir baltarusio Andrejaus Vasilevskio pranašumą.

Rytoj, antradienį, 12 valandą (laikas preliminarus) prasidės D.Šakinio ir italo Filippo Leonardi (ATP 560) dvikova, o 16 valandą G. Sabeckis kovos su Juliumi Gotovskiu.

Turnyrą „Lietuvos Respublikos Prezidento taurei laimėti”, kuris nuo 1998 metų yra įtrauktas į ITF kalendorių, organizuoja Vilniaus teniso klubas ir Lietuvos teniso sąjunga.

Turnyro prizų fondas – 10 tūkstančių JAV dolerių. Iš viso vyrų vienetų turnyre žaidžia 32 žaidėjai iš 15 pasaulio valstybių. Nugalėtojui atiteks 18 ATP reitingo taškų ir 1300 JAV dolerių čekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius