Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 25

Pirmadienį Toronte startuoja šeštasis šio sezono „Masters“ serijos turnyras

Pirmadienį 18 valandą prasidės „Rogers Cup“ varžybos Kanadoje. Šiais metais Toronto turnyre dalyvaus aštuoni tenisininkai iš pirmojo reitingo dvyliktuko. Pirmuoju pagal skirstymą tapo Novakas Džokovičius, o už jo išsidėstė Stanas Wawrinka, Kei Nishikoris, Milošas Raoničius, Tomašas Berdychas, Dominicas Thiemas, Davidas Goffinas ir Marinas Čiličius.
Milošas Raoničius prieš Samą Querrey
Milošas Raoničius prieš Samą Querrey / „Scanpix“ nuotr.

„Rogers Cup“ turnyrą Kanadoje tris kartus laimėjo N.Džokovičius, o pirmąja turnyro rakete jis tapo šeštą kartą. Šioje šalyje jis iš viso yra iškovojęs 30 pergalių ir patyręs 6 nesėkmes.

Geriausiu kanadiečiu savo namų kortuose tapo M.Raoničius. Vos prieš kelias savaites jis rungtyniavo Vimbldono finale, o šį sezoną iškovojo 37 pergales ir patyrė 9 nesėkmės. „Rogers Cup“ varžybose 2013-aisiais jis nusileido Rafaeliui Nadaliui finale, o 2012 ir 2014 m. žaidė ketvirtfinalyje.

Jauniausiu pirmojo dešimtuko žaidėju esantis D.Thiemas ir toliau sieks išlikti teniso elite. Šį sezoną 22 metų austras iškovojo 48 pergales ir pagal šį rodiklį užima pirmąją vietą. 2016 m. jis iškovojo tris titulus, o pagal šį pasiekimą yra antras.

Pirmadienį Toronte įvyks 13 vienetų mačų. Pirmąją varžybų dieną į aikštę žengs keturi skirstymą turintys tenisininkai: Johnas Isneris, Nickas Kyrgiosas, Bernardas Tomičius ir Jackas Sockas.

Kanados čempionatą centriniuose kortuose atidarys Borna Čoričiaus ir Ivano Dodigo akistata. Jie tarpusavyje susitiks pirmą kartą. Po jų seks 2014-ųjų metų „Rogers Cup“ pusfinalio dalyvio Grigoro Dimitrovo ir japono Yuichi Sugitos mačas.

Vėliau J.Isneris susitiks su D.Sela, Bernardas Tomičius bandys atlaikyti Alejandro Gonzalezo pasipriešinimą, Jackas Sockas varžysis su Denisu Kudla, o N.Kyrgiosas kausis su Denisu Shapovalovu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius