-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 25

Po istorinio Fabio Fognini titulo Kroatijoje – saldus mylimosios bučinys

Geriausias Italijos tenisininkas Fabio Fognini tapo „Konzum Croatia Open Umag“ turnyro čempionu. Finale 33-ioji pasaulio raketė užtikrintai 6:4, 6:1 nugalėjo pirmą kartą šį etapą pasiekusį slovaką Andrejų Martiną, kuris ATP reitinge užima 98-ą vietą.
Fabio Fognini
Fabio Fognini / „Scanpix“ nuotr.

F.Fognini pergalės atlygis – daugiau nei 82 tūkst. eurų ir 250 ATP taškų, italui pasaulio reitinge padėję pakilti iš 39-osios į 33-iąją vietą.

Geriausias Italijos tenisininkas laimėjo ketvirtą ATP serijos turnyrą karjeroje. Savo kolekcijoje 29-erių metų F.Fognini turi Vina del Mare, Hamburge ir Štutgarte iškovotus titulus.

Beje, 33-ioji pasaulio raketė tapo pirmuoju čempionu iš Italijos „Konzum Croatia Open Umag“ turnyro istorijoje, kuri prasidėjo 1990 metais. Šių varžybų finalą F.Fognini prieš tai buvo pasiekęs 2013-aisiais.

„Esu labai laimingas. Vis dėlto titulas yra titulas. Ši teniso savaitė buvo puiki,“ – teigė F.Fognini, iš žmonos Flavios Pennetos, su kuria žiedus sumainė prieš mėnesį, po pergalės gavęs saldų bučinį.

Finale nesėkmę patyręs A.Martinas, gavęs 150 reitingo taškų ir daugiau nei 43 tūkst. eurų, tikriausiai irgi nėra nusivylęs. Slovakijos tenisininkui tai buvo pirmasis ATP serijos turnyro finalas karjeroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius