Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 22

Prezidento taurės penktadienis: lietuvių akys kryps į dvejetų finalą

Prezidento taurės turnyras Vilniuje artėja prie pabaigos. Penktadienį bus sužaisti šio "Futures" serijos turnyro vienetų pusfinaliai ir dvejetų finalas.
Lukas Mugevičius ir Laurynas Grigelis
Prezidento taurės teniso turnyras Vilniuje / Alfredo Pliadžio nuotr.

Jame dėl Prezidento taurės čempionų vardo kovos Lietuvos tenisininkų Lauryno Grigelio ir Luko Mugevičiaus pora. Jiems iššūkį mesti bandys trečią skirstymą turnyre turintys lenkai Michalas Dembekas ir Janis Zielinskis.

Dvejetų varžybų finalas vietos laiku prasidės maždaug 15 valandą. Priminsime, jog L.Mugevičius ir L.Grigelis penktadienį sieks apginti nugalėtojų titulą.

Tačiau dar prieš tai vyks vienetų varžybų pusfinaliai. Pirmame iš jų, apie 14 valandą, raketes surems 2143-ią vietą ATP reitinge užimantis Rusijos tenisininkas Ivanas Gachovas ir latvis Mikelis Libietis.

I.Gachovas Prezidento taurėje šią savaitę nugalėjo du pajėgiausius turnyro lietuvius – L.Mugevičių ir L.Grigelį. 19-os metų jaunajam rusui tai viso labo trečias turnyras šiame sezone.

Prieš kelias savaites I.Gachovas į profesionalų tenisą sugrįžo po to, kai 2015 metų lapkritį ITF jam skyrė septynių mėnesių diskvalifikaciją už tai, jog šis per metus daugiau nei tris kartus neinformavo dopingo kontrolierių apie savo buvimo vietą. Pernai I.Gachovas buvo pakilęs į 392-ą vietą ATP reitinge.

Savo ruožtu M.Libietis taip pat ne iš kelmo spirtas. 476-oje vietoje pasaulio reitinge esantis latvis prieš kelis metus buvo JAV universitetų NCAA lygos pirmoji raketė tiek vienetuose, tiek dvejetuose.

Maždaug 15 valandą įvyks ir kitas pusfinalis, kuriame susitiks 21-erių metų 678-oji pasaulio raketė Fredas Simonssonas iš Švedijos ir kvalifikaciją įveikęs latvis Krisjanisas Stabinsas.

Prezidento taurės penktadienio tvarkaraštis:

Etapas Tenisininkai Laikas
Vienetų pusfinalis Ivanas Gachovas – Mikelis Libietis 14.00
Vienetų pusfinalis Fredas Simonssonas – Krisjanisas Stabinsas 15.00
Dvejetų finalas Lukas Mugevičius ir Laurynas Grigelis – Michalas Dembekas ir Janis Zielinskis 15.00

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius