Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 29

Progas švaistęs Laurynas Grigelis išplėšė sunkią pergalę Prancūzijoje

Laurynas Grigelis Prancūzijoje prasidėjusiame „Challenger“ serijos turnyre po permainingos ir alinančios dviejų valandų kovos 7:6(4), 2:6, 6:3 palaužė korto šeimininką Nicolasą Renavandą (ATP 374) bei pateko į kitą etapą. 203-ią vietą ATP reitinge užimantis lietuvis mače turėjo dešimt progų tašku laimėti varžovo padavimų seriją, tačiau pasinaudojo tik viena, pačia paskutine, kuri ir lėmė pergalę.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / olmesport.it nuotr.

Pirmame sete L.Grigelis sėkmingai atliko padavimus ir varžovui nesuteikė nė vienos galimybės juos laimėti, tačiau pats turėjo net penkias galimybes tašku išsiveržti į priekį. L.Grigeliui nepavyko pasinaudoti susikurtomis progomis ir tenisininkams teko žaisti pratęsimą.

Tie-break‘e rezultatas tapo 4:4. Tuomet lietuvis laimėjo tris taškus iš eilės ir pirmą setą po 57 minučių kovos.

N.Renavandas  antrame sete nebuvo dosnus varžovui ir iškart pasinaudojo proga laimėti oponento padavimų seriją. 29 metų prancūzas laimėjo keturis geimus iš eilės ir antrą setą 6:2.

Trečias setas klostėsi permainingai, abu žaidėjai turėjo savo šansus, tačiau lemiamu tapo aštuntas geimas. L.Grigelis pagaliau laimėjo varžovo padavimus, išsiveržė į priekį 5:3 ir pergalės nepaleido.

Mačo nugalėtojui atiteko 8 reitingo taškai, o antrame rate lauks akistata su rusu Aleksandru Kudriavcevu (ATP 144) arba prancūzu Kenny De Schepperiu (ATP 164).

L.Grigelis poroje su baltarusiu Vladimiru Ignatiku tęsia pasirodymą ir dvejetų turnyre. Turnyro prizinį fondą sudaro 42,5 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius