Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 31

Rafaelis Nadalis ATP ture tikisi praleisti dar bent trejus metus

Nepaisant sunkaus ir traumų pilno sezono, geriausias Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis viliasi, kad aukščiausiame lygyje jam pavyks žaisti dar bent trejus metus.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Devintosios pasaulio raketės 2016 metų sezonas buvo kupinas pakilimų ir nuosmukių. Rafa įpusėjus sezonui laimėjo Monte Karlo ir Barselonos turnyrus, o rugpjūtį kartu su Marcu Lopezu tapo Rio olimpinio dvejetų turnyro čempionu. Tačiau šias pergales sumenkino skaudžios nesėkmės. Metų pradžioje 30-metis ispanas Dohos turnyro finale 1:6, 2:6 buvo sutriuškintas Novako Džokovičiaus. Iškart po to Rafa krito „Australian Open“ čempionato pirmame etape. R.Nadalis kankinosi toliau, neprilygdamas N.Džokovičiui ir Andy Murray.

VIDEO: Abu Dhabi 2016 SF Nadal - Raonic (Highlights) HD

Rodėsi, kad devintoji pasaulio raketė į vėžias sugrįžo „Roland Garros“ čempionate. Tačia Paryžiuje R.Nadalį sustabdė sunki riešo trauma, neleidusi ispanui žaisti iki pat olimpinių žaidynių. Galiausiai sezoną jis baigė pralaimėjimu Vikotrui Troickiui antrame „Shanghai Rolex Masters“ turnyro etape.

„Mano tikslas – ture žaisti dar kelis metus. Jaučiuosi pakankamai motyvuotas pasistengti sugrįžti į aukščiausią lygį. Tikiu, kad dėl svarbių trofėjų galėsiu kovoti dar bent trejus metus“, – sakė R.Nadalis.

Geriausią Ispanijos tenisininką turėtų guosti tai, kad 2017-aisiais jis galės prisirinkti labai daug taškų „Didžiojo kirčio“ turnyruose.

„Esu sveikas. Manau, kad tai svarbiausias dalykas. Mano kelių daugiau nekankina skausmas ir tikiuosi,kad taip bus ir toliau“, – teigė Rafa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius