-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 04 27

Rafaelis Nadalis – „Barcelona Open“ ketvirtfinalyje

Trečiasis pagal skirstymą „Barcelona Open“ pirmenybių tenisininkas Rafaelis Nadalis iškovojo dar vieną nesunkią pergalę. Ispanas per pusantros valandos nugalėjo Pietų Afrikos atstovą Keviną Andersoną 6:3, 6:4.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/AP nuotr.

R.Nadalis šiame grunto sezone iškovojo jau septintą pergalę iš eilės, o praėjusią savaitę jis triumfavo „Masters“ serijos turnyre Monte Karle. Ispanijos tenisininkas Barselonoje triumfavo net devynis kartus, todėl siekia savo jubiliejinio titulo.

Iš viso šį sezoną R.Nadalis laimėjo 28 mačus ir patyrė vos penkias nesėkmes. Tiesa, net trys iš jų buvo turnyrų finaluose, o pirmąjį savo 2017-ųjų titulą jis iškovojo tik praėjusį sekmadienį.

Po lietingos ketvirtadienio pradžios pergalę taip pat iškovojo ir austras Dominicas Thiemas. Jis 7:6 (7:5), 6:2 nugalėjo britą Danielį Evansą.

Itin netikėtą rezultatą pateikė japonas Yuichi Sugita, kuris 6:3, 6:3 įveikė trečiąjį pagal skirstymą Pablo Carreno-Bustą.

Į „Barcelona Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 58 tūkst. JAV dolerių piginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius