-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 09

Rafaelis Nadalis: „Kiekvieni metai yra skirtingi. Daugiau tokio sezono nebebus“

Rafaelis Nadalis tikisi, kad 2016-i metai bus visai kitokie nei praėjęs sezonas. Ispanas nusprendė dalyvauti turnyre Buenos Airėse, kad įgautų pasitikėjimo savimi prieš sudėtingesnius metų turnyrus. Svarbiausia jo užduotis bus pamiršti pralaimėjimą pirmame „Australian Open“ etape prieš Fernando Verdasco.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.
Temos: 1 Rafaelis Nadalis

„Man labai nepatinka, kad pralaimėjau Australijoje, – pasakojo Rafa. – Nuo turnyrų Pekine iki Dohos čempionato žaidžiau neblogai, o Melburne buvo ne mano diena. Visko pasitaiko, todėl tęsiau treniruotes kaip tai dariau pastaruosius kelis mėnesius.

Esu motyvuotas kiekvieną dieną. Mano motyvacijos lygis pačiame aukščiausiame taške. Turėsiu puikius metus, tačiau negaliu pasakyti ar būsiu arti pirmos arba antros reitingo vietos.“

R.Nadalis „Argentina Open“ yra pirmasis pagal skirstymą. Ispanas žais trečiadienį arba ketvirtadienį prieš Marco Cecchinato arba Juaną Monaco. Penktoji pasaulio raketė tikisi sužaisti su J.Monaco, nes jis ne tik jo bičiulis, bet ir sugrįžta po rimtos riešo traumos.

„Pralaimėjęs Melburne iš karto žinojau, kad atvyksiu į Argentiną, – atskleidė R.Nadalis. – Nenorėjau daryti ilgos pertraukos tarp rimtų mačų. Esu labai dėkingas, kad jie mane priėmė kaip savo tautietį. Čia labai gera atmosfera, todėl man patinka Buenos Airėse.

Man labai gaila, kad jis patyrė traumą, – apie R.Federerį prakalbo ispanas. – Tačiau dėl jos jis neturės praleisti labai daug laiko. Metų startas Rogeriui buvo neblogas, todėl jis gali sau leisti mėnesį pailsėti. Linkiu jam kuo greičiau pasveikti ir sugrįžti į aikštę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius