Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 21

Rafaelis Nadalis: „Tikiuosi, kad šį kartą trauma nesutrukdys man žaisti olimpiadoje“

Rafaelis Nadalis Maljorkoje susitiko su žurnalistais, kad suteiktų daugiau informacijos apie savo sveikatos būklę, nes neseniai paskelbė apie savo nedalyvavimą „Masters“ serijos varžybose Toronte. Jis patikino, kad spės pasveikti iki kelionės į Braziliją bei žada rungtyniauti vienetų, dvejetų ir mišrių dvejetų turnyruose.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

„Laikausi savo plano. Man svarbiausios yra olimpinės žaidynės. Čempionatas Toronte turėjo būti pasiruošimo dalis, tačiau negalime praleisti kelių laiptelių mano reabilitacijoje, – atskleidė Rafa. – Tikuosi, kad galėsiu rungtyniauti visuose trijuose turnyruose be jokio skausmo rieše.

Į Rio de Žaneirą planuoju vykti likus savaitei iki olimpiados. Tikiuosi tobulėti kiekvieną dieną ir būti pasiruošęs olimpinėms žaidynėms, tačiau niekada negali žinoti.

Greičiausiai nebūsiu 100 proc. sugrįžęs į savo aukščiausią sportinę formą, nes du mėnesius nežaidžiau jokiame turnyre, tačiau stengsiuosi iš paskutiniųjų.

Mano tikslas yra atvykti į Braziliją ir treniruotis visa jėga. Svarbiausia, kad sugytų riešas. Noriu rungtyniauti dar ne vienerius metus, todėl sveikata šiuo metu yra pagrindinis prioritetas.

Niekuomet nerungtyniavau mišriuose dvejetuose, tačiau tai vis tiek tas pats sportas. Tai tenisas. Keičiasi tik strategija, tačiau manau, kad visą tai spėsime aptarti atvykę į Rio. Svarbiausia pasiekti gerą sportinę formą.“

R.Nadalis šį sezoną pralaimėjo jau pirmąjį savo mačą „Australian Open“ turnyre, o iš „Roland Garros“ varžybų pasitraukė dėl traumos. Nuo to laiko jis nebuvo pasirodęs aikštėje, o trečiame sezono „Didžiojo kirčio“ čempionate Londone nedalyvavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius