Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 02

Rafaelis Nadalis triumfavo Argentinoje bei pralenkė Bjorną Borgą ir Pete‘ą Samprasą

Rafaelis Nadalis pirmą sezono trofėjų iškovojo Argentinoje ir pralenkė legendinius Bjorną Borgą ir Pete‘ą Samprasą Pirmas pagal skirstymą Argentinoje vykusiame ATP 250 serijos turnyre Rafaelis Nadalis iškovojo pirmą sezono trofėjų. Ketvirta pasaulio raketė iš Ispanijos „Argentina Open“ finale užtikrintai 6:4, 6:1 nugalėjo kortų šeimininką Juaną Monaco.
Rafaelis Nadalis iškovojo pirmą sezono trofėjų
Rafaelis Nadalis iškovojo pirmą sezono trofėjų / „Scanpix“ nuotr.

Finalo mačas dėl lietaus buvo atidedamas. Su pertraukomis, tačiau sportininkams jį pavyko pabaigti. Dvikova truko valandą ir 26-ias minutes.

Tai buvo septinta abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir šešta R.Nadalio pergalė.
„Visi titulai yra įspūdingi. Tačiau aš džiaugiuosi, nes jau ilgą neturėjau progos džiaugtis nugalėtojo taure, – po pergalės kalbėjo R.Nadalis. – Finale demonstravau geriausią žaidimą šią savaitę. Tai puikios naujienos man, nes stengiuosi įgyti daugiau pasitikėjimo.“

R.Nadalis laimėjo 65-ą turnyrą karjeroje ir pagal šį skaičių jis visų laikų geriausių žaidėjų sąraše pakilo į penktą vietą. Ispanas pralenkė legendinius Bjorną Borgą ir Pete‘ą Samprasą. 

„Jie turi savo įspūdingą istoriją. Didžiulė garbė būti lyginamam su jais“, – apie vietą tarp visų laikų geriausių tenisininkų kalbėjo R.Nadalis. 

Argentinos turnyre R.Nadalis žaidė pirmą kartą. Šias varžybas jau septintus metus iš eilės laimėjo Ispanijos atstovas. Turnyro čempionui atiteko 91 tūkstantis dolerių ir 250 reitingo taškų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius