Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 08

Ričardas Berankis po dviejų pratęsimų nusileido Andreasui Seppiui

Ričardas Berankis po pusfinalio kovos su 51-ą pasaulio rakete baigė pasirodymą pasirodymą „Ethias Trophy“ turnyre. Geriausias Lietuvos tenisininkas 6:7(4), 6:7(2) nusileido Andreasui Seppiui iš Italijos.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos tenisininkas turėjo kelias progas laimėti pirmą setą. R.Berankis laimėjo šeštą geimą po varžovo padavimų, sėkmingai atliko savus ir išsiveržė į priekį 5:2. Tačiau patyręs Italijos žaidėjas nepalūžo ir išlygino rezultatą 5:5. Netrukus rezultatas tapo 6:6.

Pratęsimo pradžioje sėkmingiau sužaidė A.Seppis. 27 metų Italas išsaugojo iniciatyvą, pabaigoje ištraukė beviltišką kamuolį, pelnė tašką ir tie break‘ą laimėjo rezultatu 7:4.

Antrame sete žaidėjai užtikrintai rinko taškus po savo padavimų. Po eilinės italo galingų kirčių serijos jis pirmavo 6:5. R.Berankis paduodamas kelis kart suklydo ir varžovas turėjo dvi progas tašku laimėti susitikimą 15:40. Lietuvis to neleido padaryti ir tenisininkams vėl teko žaisti pratęsimą.

Antro seto tie break‘e sėkmė lydėjo A.Seppi – 7:2. Už patekimą į finalą mačo nugalėtojui atiteko 75 ATP reitingo taškai.

„Jis sudėtingas žaidėjas. Greitas ir gerai žaidžia prie galinės linijos. Buvo sunkus pirmas setas, taip pat ir antras. Gerai, kad man pavyko laimėti ir patekau į finalą“, – po pergalės džiaugėsi A.Seppis.

„Visada smagu pasiekti finalą. Dabar žadu pailsėti, galbūt pasižiūrėsiu truputi kito pusfinalio kovos ir ruošiuos rytojaus finalui. Manau, kad šis turnyras gali būti dar didesnis. Čia dalyvauja geri žaidėjai. Tai didelis „Challenger“ serijos turnyras ir jis man patinka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius