Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 09

Ričardas Berankis užėmė Milošo Raoničiaus vietą Atlantos turnyre

Liepos 18 dieną prasidėsiančiame ATP 250 serijos teniso turnyre Atlantoje Ričardui Berankiui nereikės kovoti kvalifikacijoje. Pirmoji Lietuvos raketė pagrindiniame turnyre pakeis traumuotą Milošą Raoničių, kuriam atlikta šlaunies operacija.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

20 metų Kanados tenisininkas traumą patyrė Vimbldono antro rato mače su Gillesu Mulleriu. Tikimasi, kad žaidėjas į kortus sugrįš po šešių savaičių. Dėl traumos M. Raoničius negalėjo padėti Kanados rinktinei Daviso taurės varžybose su Ekvadoro rinktine.

Priverstinė pertrauka stipriai nepakeis sportininko vietos ATP reitinge. M.Raoničius metus pradėjo būdamas 156-as, tačiau atvirame Australijos teniso čempionate prasibrovė iki ketvirto rato, vėliau tapo „SAP Open“ turnyro nugalėtoju ir pasaulio reitinge pakilo per 120 pozicijų. Taip aukštai nebuvo dar pakilęs nė vienas Kanados atstovas.

Tiesa ar Atlantos turnyre tikrai žais ir Ričardas dar nėra visai aišku. Sportininkas kartu su savo treneriu Remigijumi Balžeku tai nuspręs kitos savaitės viduryje. R.Berankis į tenisą sugrįžta po kelių priverstinių mėnesių poilsio dėl kirkšnies traumos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius