Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 30

Ričardo Berankio ir amerikiečio duetas patyrė nesėkmę Vimbldone

Geriausio Lietuvos tenisininko Ričardo Berankio ir amerikiečio Deniso Kudlos duetas pralaimėjo Scotto Lipsky bei meksikiečio Santiago Gonzalezo tandemui jau pirmame Vimbldono dvejetų turnyro etape. Lietuvis su kolega iš Jungtinių Amerikos Valstijų kortuose užtruko beveik valandą, o mačas baigėsi rezultatu 3:6, 2:6.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Šiame mače R.Berankis ir D.Kudla pralaimėjo tris savų padavimų serijas, o iš penkių „break point'o“ galimybių nesugebėjo pasinaudoti nė viena. Jie taip pat laimėjo 71 proc. savo pirmųjų padavimų bei vos 32 proc. antrųjų kirčių.

Šį sezoną tai buvo aštuntasis R.Berankio dvejetų mačas bei penktasis pralaimėjimas. Lietuvio ir amerikiečio duetas už dalyvavimą pirmame etape gaus 9250 svarų sterlingų piniginę premiją.

Geriausias Lietuvos tenisininkas jau baigė savo pasirodymą ir Vimbldono vienetų varžybose. Lietuvis nusileido Didžiosios Britanijos „stebuklui“ Marcusui Willisui rezultatu 3:6, 3:6, 4:6.

Lietuvis ant žolės dangos šį sezoną liko nieko nepešęs. Jis pralaimėjo visas keturias vienetų dvikovas ir keturiuose turnyruose iš eilės buvo priverstas krautis lagaminus jau po pirmojo etapo.

R.Berankis šį sezoną iškovojo du titulus, tačiau abu jie buvo žemesnio lygio „Challenger“ serijos varžybose bei ant kieto aikštės paviršiaus. Po finalinio žolės sezono lietuvis sugrįš ant savo mėgstamiausios aikštės dangos ir pradės pasiruošimą olimpiadai.

Priminsime, kad olimpinės žaidynės bus žaidžiamos ant kietos aikštės dangos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius