-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 30

Ričardo Berankio lemiami turnyrai vyks Belgijoje, Uzbekijoje ir Maskvoje

Ričardas Berankis laisvą savaitę Čekijoje skyrė įkrauti baterijoms prieš paskutinius sezono turnyrus. 78-ą vietą pasaulio reitinge užimančio lietuvio artimiausi trys turnyrai vyks Belgijoje, Uzbekijoje ir Rusijoje.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Ulysse nuotr.

R.Berankiui tai bus vieni paskutinių turnyrų šį permainingą sezoną. O jų tikslas išsilaikyti pirmame ATP reitingo šimtuke ir taip užsitikrinti patekimą į „Australian Open“ turnyrą.

Kitą pirmadienį prasidėsiantis turnyras Belgijoje, kaip ir po savaitės vyksiantis Uzbekijoje priklauso „Challenger“ serijos varžyboms. Maskvoje vyks ATP serijos varžybos.

Alfredo Pliadžio nuotr./Ričardas Berankis
Alfredo Pliadžio nuotr./Ričardas Berankis

Ateinantį pirmadienį prasidėsiantis Monso turnyras yra vienas didžiausių „Challenger“ turnyrų ATP kalendoriuje, todėl ir konkurencija Belgijoje bus didelė. Nors čia nedalyvaus nė vienas Top 50 žaidėjas, paskutiniu pagal reitingą patekusiu tenisininku tapo Baltarusijos atstovas Ilja Ivaška. Jis ATP klasifikacijoje 167-as.

Už pergalę pirmame rate tenisininkui atiteks 10 reitingo taškų, o visas penkias pergales pasiekęs žaidėjas gaus 125 reitingo taškus ir 15 tūkstančių eurų premiją. Rytoj Monse bus surengta burtų traukimo ceremonija po kurios žaidėjai sužinos varžovus pirmame rate.

Nemenka konkurencija lauks ir dar po savaitės vyksiančiame turnyre Taškente. Šiuo metu ten paskutiniu patekusiu žaidėju yra Jegoras Gerasimovas. Baltarusijos tenisininkas ATP klasifikacijoje užima 222-ą vietą.

Čia taip pat už pergalę pirmame rate tenisininkui atiteks 10 reitingo taškų, o visus penkis susitikimus laimėjęs žaidėjas gaus 125 reitingo taškus ir 15 tūkstančių eurų premiją.

Į ATP serijos turnyrą Maskvoje R.Berankis kol kas nepatenka, tačiau yra nemenka tikimybė, kad išsibraukus kitiems žaidėjams jam nereikės kovoti kvalifikacijoje. Šiuo metu lietuvis dešimtas už pagrindinių varžybų dalyvių brūkšnio. Jeigu nepateks į pagrindines varžybas pagal sąrašą R.Berankis ketina dalyvauti Maskvos turnyro kvalifikacijoje.

Po šių turnyrų R.Berankis planuoja sudalyvauti dar dviejuose turnyruose ir tada baigs 2016-ų metų sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius