Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 14

Ričardo Berankio šansai akistatoje su Sergejumi Stachovskiu vertinami palankiau

Ričardas Berankis po dvejų metų vėl sugrįžo į „Didžiojo kirčio“ turnyro varžybas. 110-ą vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis pirmame atviro Australijos teniso čempionato rate kovos su gerai pažįstamu ukrainiečiu Sergejumi Stachovskiu (ATP 102).
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Mačas Lietuvos laiku prasidės 2 valandą nakties. Deuce.lt kviečia dvikovos rezultatą sekti kartu.

Abu tenisininkai iki šios dvikovos yra žaidę tris kartus ir visas tris pergales iškovojo R.Berankis. Paskutinė dvikova vyko prieš kelis mėnesius. Prancūzijos klubinio čempionato varžybose lietuvis šventė užtikrintą pergalę 6:2, 6:2.

„Pakankamai gerai žinome, kaip reikia kovoti su juo, – apie artėjančią auklėtinio dvikovą kalbėjo treneris Remigijus Balžekas. – Svarbiausiai bus įgyvendinti planą. Tačiau nereikia pamiršti, kad tai yra „Didžiojo kirčio“ varžybos ir čia kiekvienas yra pasirengęs atiduoti viską, ką gali.“

R.Berankis laikomas aiškiu būsimo mačo favoritu, nors ATP klasifikacijoje užima žemesnę poziciją. Lietuvis šį sezoną spėjo iškovoti keturias pergales ir patyrė vieną pralaimėjimą.

Scanpix nuotr./Sergejus Stachovskis
„Scanpix“ nuotr./Sergejus Stachovskis

Sergejus Stachovskis:
Amžius: 27 metai
Ūgis:193 cm
Svoris: 80 kg
Žaidžia: dešine ranka
Praėjusį sezoną: 37-ios pergalės ir 37 pralaimėjimai
Karjeros pinigai: 2,65 mln. dolerių
Karjeros rekordas ATP reitinge: 31 vieta 2010 metais

27 metų R.Stachovskis šį sezoną kol kas spėjo sužaisti du mačus. Indijoje vykusiame ATP 250 serijos turnyre iškovojo vieną pergalę ir patyrė vieną pralaimėjimą. Praėjusį sezoną ukrainietis nugalėdavo žemiau reitinge esančius žaidėjus, tačiau pralaimėdavo turintiems aukštesnį.

„Didžiojo kirčio“ turnyre žaidžiama iki trijų laimėtų setų. Už pergalę pirmame pagrindinių varžybų rate tenisininkui atiteks 45 reitingo taškai ir 45 tūkst. dolerių. Poros nugalėtojas antrame rate susitiks su 25-u pagal skirstymą Florianu Mayeriu iš Vokietijos arba amerikiečiu Rhyne Williamsu (ATP 194).

Scanpix nuotr./Sergejus Stachovskis
„Scanpix“ nuotr./Sergejus Stachovskis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius