Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 30

Ričardo Berankio „US Open“ mačo laikas ir prognozė. Skaitytojai gali užduoti klausimą Ričardui

Ričardas Berankis bus ir vėl vienas pirmųjų, kuris pradės šių metų „Didžiojo kirčio“ turnyrą. Pirmadienį, 18-ą val. Lietuvos laiku R.Berankis žais su portugalu Joao Sousa. Mačas vyks 15-ame korte ir turėtų būti transliuojamas internete. Deuce.lt kviečia susitikimo įvykius sekti drauge.
Ričardas Berankis pirmą kartą karjeroje žaidė centriniame Vimbldono korte
Ričardas Berankis pirmą kartą karjeroje žaidė centriniame Vimbldono korte / „Scanpix“ nuotr.

Lažybų bendrovė „Orakulas“ tikisi atkaklios ir lygios kovos, todėl abiejų tenisininkų šansus iškovoti pergalę vertina vienodai. Tai bus pirma abiejų žaidėjų akistata karjeroje. 

„Scanpix“ nuotr./Joao Sousa
„Scanpix“ nuotr./Joao Sousa

J.Sousa trečią kartą karjeroje žais „US Open“ čempionate. 2013-aisiais metais jis pasiekė trečią varžybų ratą, praėjusiais metais sėkmingai įveikė tik vieną ratą. 185 cm. portugalas šį sezoną iškovojo 27-ias pergales ir patyrė 25-is pralaimėjimus. Šiuo metu jis užima 46-ą vietą ATP reitinge. Praėjusiais metais buvo pasiekęs rekordinę – 36-ą poziciją geriausių pasaulio tenisininkų sąraše. 

R.Berankis taip pat trečią kartą žais „US Open“ čempionate. Vienintelę pergalę šiame turnyre Lietuvos atstovas iškovojo prieš penkerius metus. Šį sezoną Ričardas iškovojo 22-i pergales ir patyrė tiek pat pralaimėjimų. Šiuo metu ATP reitinge jis užima 78-ą vietą. 

Už pergalę pirmame rate tenisininkui atiteks 45-i reitingo taškai ir beveik 70-ies tūkstančių dolerių premija. Antrame rate lauks akistata su 14-o pagal skirstymą belgo Davido Goffino ir italo Simone Bolellio poros nugalėtoju.

R.Berankis šiemet vienas pirmųjų pradėjo ir Vimbldono turnyrą ir tapo greičiausiai į antrą varžybų ratą patekusiu žaidėju. 

Deuce.lt sekmadienio vakarą savo skaitytojams pateiks išskirtinį interviu su R.Berankiu. O komentaruose jūs galite užduotį ir patys klausimą geriausiam Lietuvos tenisininkui prieš artėjantį rytojaus mačą. Mes būtinai pasistengsime, kad Ričardas į jį atsakytų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius