Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 23

Richardas Gasquet iškovojo kelialapį į „Winston-Salem Open“ aštuntfinalį

Pirmasis pagal skirstymą „Winston-Salem Open“ turnyro tenisininkas Richardas Gasquet nugalėjo Danielį Evansą ir pateko į varžybų aštuntfinalį. Prancūzas britą įveikė per dvi su puse valandos, o mačas baigėsi rezultatu 6:4, 4:6, 6:3. Aštuntfinalyje jis susitiks su savo tautiečiu Stephane'u Robertu, kuris nugalėjo Federico Delbonisą.
Richardas Gasquet
Richardas Gasquet / AFP/„Scanpix“ nuotr.

R.Gasquet antrojo etapo susitikime su D.Evansu išsigelbėjo net nuo 8/10 varžovo „breakpoint'o“ galimybių. Prancūzas atliko 6 neliečiamus padavimus ir laimėjo 60 proc. savo pirmųjų kirčių.

Dar vieną kelialapį į trečiąjį „Winston-Salem Open“ etapą iškovojo rusas Andrejus Kuznecovas. Tiesa, jis ten pateko dėl to, kad Michailas Južnas pasitraukė iš turnyro dėl traumos.

Jaunųjų JAV talentų dvikovoje pergalę šventė net 81 proc. savo pirmųjų padavimų laimėjęs Tayloras Fritzas. Amerikietis savo tautietį Frances Tiafoe nugalėjo rezultatu 6:1, 6:4. Jis taip pat atliko ir 8 neliečiamus padavimus.

Pirmojo etapo mačuose taip pat pergales šventė Donaldas Youngas, Jiris Vesely, Kyle'as Edmundas, Aljazas Bedene, Lukašas Rosolas, Diego Schwartzmanas, Malekas Jaziri, Johnas Millmanas ir Guillermo Garcia Lopezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius