Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 20

Rogeris Federeris eliminuotas, turnyro Indian Velse finale susitiks Rafaelis Nadalis ir Novakas Djokovičius

Kalifornijoje (JAV) vykstančio „BNP Paribas Open“ moterų bei vyrų teniso turnyro vienetų finale dėl pagrindinio prizo, 611 tūkst. JAV dolerių čekio bei 1000 ATP reitingo taškų kovos 2007 ir 2009 metais šį turnyrą laimėjęs bei favoritu laikomas 24-erių metų ispanas Rafaelis Nadalis bei trečias pagal skirstymą 2008-ųjų metų turnyro nugalėtojas metais jaunesnis serbas Novakas Djokovičius.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį pusfinalyje pirmojo pasaulio raketė R. Nadalis per 1 valandą ir 51 minutę 6:4, 6:4 nugalėjo po riešo traumos į teniso kortus sugrįžusį argentinietį Juaną Martiną Del Potro.

Trečiąją vietą geriausiųjų planetos tenisininkų reitinge užimantis N. Djokovičius po 2 valadas ir 6 minutes trukusios kovos 6:3, 3:6, 6:2 įveikė antrąją pasaulio raketę bei turnyro raketę šveicarą Rogerį Federerį, kuris čia triumfavo 2004, 2005 ir 2006 metais.

Serbijos tenisininkas šiame sezone kortuose laimėjo jau septynioliktą mačą iš eilės, o pirmadienį paskelbtame naujame ATP reitinge šveicarą išstums į trečiąją poziciją.

Beje, tai buvo jau trečioji iš eilės N. Djokovičiaus pergalė prieš R. Federerį tarpusavio susitikimuose. Dvejetų varžybas laimėjo belgas Xavier'as Malisseas poroje su ukrainiečiu Aleksandru Dolgopolovu, kurie finale 6:4, 6:7 (5:7), 10:7 privertė pasiduoti šveicarus R. Federerį bei Stanislasą Wawrinką.

Moterų dvejetų turnyre šeštadienį sėkmė lydėjo Indijos tenisininkę Sanią Mirzą poroje su ruse Jelena Vesnina, kurios 6:0, 7:5 nugalėjo amerikietes Bethanie Mattek-Sands ir Meghann Shaughnessy.

Moterų vienetų turnyro finale sekmadienį dėl pagrindinio prizo, 700 tūkst. JAV dolerių čekio ir 1000 WTA klasifikacijos taškų kovos favoritė dvidešimtmetė Caroline Wozniacki iš Danijos bei penkioliktoji raketė 26-erių metų prancūzė Marion Bartoli.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius