Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 28

Rogeris Federeris užtikrinta pergale pradėjo Vimbldoną

Rogeris Federeris kai labiausiai reikėjo demonstravo geriausią savo žaidimą ir pergale pradėjo Vimbldono teniso turnyrą. Šveicaras 7:6 (7:5), 7:6 (7:3), 6:3 nugalėjo argentinietį Guido Pellą.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

Septynis kartus Vimbldono čempionas sėkmingai atliko visas savo padavimų serijas ir varžovui nesuteikė nė vienos progos juos laimėti tašku. Tai buvo ketvirta abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir ketvirta R.Federerio pergalė.

„Esu labai laimingas kaip žaidžiau. Jeigu pirmame ir antrame setuose būčiau pasinaudojęs galimybėmis, galbūt reikalai būtų buvę dar geresni, – po pergalės atviravo R.Federeris. – Galvoju, kad G.Pella atliko gerą darbą. Pirmas ratas. Nauja žolė. Visada būna sunku. Džiaugiuosi, kad laimėjau po trijų setų kovos.“

Antrame Vimbldono turnyro rate R.Federeris kovos su Marcusu Willisu. 772-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Didžiosios Britanijos tenisininkas pirmame rate sensacingai įveikė Ričardą Berankį.

R.Federeris siekia tapti pirmu tenisininku istorijoje, kuris Vimbldono čempionu tapo aštuonis kartus. Praėjusius du turnyrus jis kovojo finale ir abu kartus pralaimėjo Novakui Džokovičiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius