Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 23

„Rogers Cup“ turnyro burtai: Novakui Džokovičiui – puiki proga vėl įsivažiuoti

Kitą savaitę geriausi pasaulio tenisininkai pradės sezoną ant amerikietiškų akrilo kortų. Penktadienį buvo ištraukti Toronte vyksiančio „Masters“ serijos turnyro burtai, po kurių paaiškėjo Novako Džokovičiaus ir Stano Wawrinkos pirmieji varžovai.
Novakas Džokovičius netikėtai suklupo prieš Samą Querrey
Novakas Džokovičius netikėtai suklupo prieš Samą Querrey / „Scanpix“ nuotr.

Kaip ir įprasta, aštuoni aukščiausią reitingą turnyre turintys tenisininkai gaus privilegiją praleisti pirmojo etapo kovas.

Dėl šios priežasties N.Džokovičius savo kampaniją „Masters“ varžybose atidarys tik antrame etape, kuriame jo lauks dvikova arba su rusu Dmitrijumi Tursunovu, arba su liuksemburgiečiu Gillesu Mulleriu.

Apskritai iki ketvirtfinalio pirmoji pasaulio raketė turėtų nukeliauti pasišvilpaudama. Tik tada jo turėtų laukti dvikova su Johnu Isneriu arba Tomašu Berdychu. Pusfinalyje 29-erių metų serbui veikiausiai teks kovoti Milošu Raoničiumi. Neatmestinas pusfinalio varžovas N.Džokovičiui yra ir Gaelis Monfilsas, kuris pirmame etape kausis su portugalu Joao Sousa.

Kadangi „Rogers Cup“ turnyre nėra nei Rafaelio Nadalio, nei Rogerio Federerio, nei Andy Murray, antrą skirstymą gavo Stanas Wawrinka. Jis antrame etape kovos su ruso Michailo Youzhny ir prancūzo Stephane’o Roberto poros nugalėtoju.

„Scanpix“ nuotr./Juanas Martinas Del Potro Vimbldone patiesė Staną Wawrinką
„Scanpix“ nuotr./Juanas Martinas Del Potro Vimbldone patiesė Staną Wawrinką

Ketvirtfinalyje penktosios pasaulio raketės gali laukti Dominicas Thiemas, pusfinalyje – geriausias Japonijos tenisininkas Kei Nishikoris.

Iš „Masters“ turnyro Toronte išsibraukus krūvai tenisininkų, durys į pagrindines varžybas atsivėrė Ernesui Gulbiui. Šis pirmame etape raketes surems su amerikiečiu ir dvejetų specialistu Rajeevu Ramu. Šešioliktfinalyje geriausio Latvijos tenisininko lauks dvikova su Lucasu Pouille arba kvalifikaciją įveikusiu tenisininku.

Į Torontą planavo vykti ir Ričardas Berankis, tačiau 26-erių metų lietuvis, pasitaręs su treneriu Dirku Hordorffu, nusprendė pailsėti prieš olimpines žaidynes, kurios prasidės rugpjūčio pradžioje.

„Rogers Cup“ turnyras prasidės kitą savaitę. Jo nugalėtojui atiteks 1000 ATP reitingo taškų ir daugiau nei 782 tūkstančiai JAV dolerių.

Visą turnyro lentelę galite rasti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius